Om AproposPR

Hei,

AproposPR er et enkeltpersonforetak, som i all sin enkelhet er til for at selvstendig næringsdrivende, vel- eller nyetablerte, skal kunne benytte hverandre til det de er gode på. Med åpne armer, samarbeid, tett oppfølging, lure idéer og engasjement, skal det bli lettere for de som beveger seg omkring i gründerverdenen. Drømmen er å synliggjøre disse og dermed være med på å bygge opp en sunn, innbydende og personlig selvstendig næringslivskultur.

AproposPR drives av Katrine Nicolaysen, utdannet fra Universitetet i Agder og Montclair State University, innen samfunnsendring og kommunikasjon, og med konsentrasjon rundt public relations og sosiale medier. Se «våre tjenester» for mer informasjon om hva du kan forvente av AproposPR.

Ta gjerne kontakt om du vil rette søkelys mot din bedrift, et prosjekt eller event. Enten du er freelance foredragsholder, grafittikunstner eller dansegruppe; enten du trenger langsiktig jobbing mot mer omtale, eller en pangstart, vil vi alltids finne gode, skreddersydde metoder for deg eller dere.

Vennlig hilsen

Katrine

Daglig (og eneste) leder

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s